HUR SKAPAR MAN AVSKILDHET I TRÄDGÅRDEN?

Grannarna kan vara mycket mysiga eller trevliga. Men ibland behöver du lite avskildhet i trädgården eller på balkongen. Låt dig inspireras av dessa skiljeväggar, från växter och blommor till trä och bambu.

Trä
Trä är naturligt och lätt att arbeta med. Flera grenar eller plankor kan användas för att skapa en skiljevägg. Behöver du mer skydd? Sedan växer murgröna mellan träden. Detta ger en lekfull effekt och ger mer avskildhet.

Bambu
Bambu är extremt stark och väl skyddad och är ett idealiskt sätt att avskärma trädgården. Det ger också en tropisk effekt. Behöver du mer skugga eller ett skydd? Torkad bambu kan läggas horisontellt som tak. Det ger skugga och ljus på samma gång.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED POST

BESKÄRNING OCH ANVÄNDNING AV SALVIA

Klippning av salvia Salvia är en flerårig växt med gråaktiga blad. Örten dör inte ovan jord på vintern, utan bladen…

HOPPA, PLANTERA ETT HOPP!

Humleanläggningen Humle (Humulus lupulus) är mest känd för sin användning i öl. Men det är också en mycket kraftig och…