Om oss

EssVision

Vi går gärna dina ärenden

Ända sedan 1989 har vi hjälpt kunder med att effektivisera sina verksamheter. EssVision har en av marknadens mest heltäckande lösningar för hantering av information, dokument och ärenden. Vårt flaggskepp bland produkterna är informationssystemet Evolution och dess växande familj av moduler för dokument- och ärendehantering.

Addnode Group

EssVision ingår i Addnode Group som är noterade på Stockholmsbörsen Nasdaq. Företagsgruppen är en Europaledande leverantör av programvaror och tjänster.

Essvision, interiör

Essvision sätter ordning och reda främst.

System och tjänster

Hos oss på EssVision finns högkvalitativ kompetens inom system och tjänster för informationshantering. Vi har jobbat med det här länge. Våra konsulter har kunskaper inom verksamhetsutveckling, införande av system och komplexa analys- och utredningsarbeten. Vi kan hjälpa dig att hitta den där svårfunna balansen mellan teknik, människa och process.

Essvision systematiserar framtiden

Vill du systematisera din framtid? Prata med oss.

Ovanstående beståndsdelar gör EssVision till en respekterad och uppskattad leverantör, vilket tydligast bekräftas av våra många långvariga kundrelationer och en marknadsledande position som leverantör av IT-system för dokument- och ärendehantering. Bland företagets över 100 kunder återfinns många kommuner och kommunala bolag, landsting, myndigheter, kyrkans stift samt andra organisationer och föreningar.

Med dig genom hela processen

EssVision stödjer uppdragsgivaren genom hela processen i de projekt och åtaganden vi genomför. Att vara nära våra kunder är av stor betydelse.

För oss är du mycket mer än bara ett avtal och kontrakt – vi ser vårt jobb som både kund- och samhällsnytta. Vi strävar efter maximal kundnöjdhet i allt vi gör. Vi är noga med att den kommunikation vi har med dig som kund är tydlig, effektiv och pedagogisk.

Vår affärsidé

EssVision erbjuder offentlig och privat sektor maximal produktivitet genom säkra och effektiva lösningar för informationsutbyte, dokument- och ärendehantering.

EssVisions vision

Dokument- och ärendehantering ska kunna nyttjas av alla, stort som litet företag. Med EssVision som leverantör ska kunderna alltid känna sig trygga i vetskapen om att de kan växa tillsammans med oss och produkterna vi tillhandahåller.

För dig som är användare ska våra lösningar vara

  • Enkla
  • Säkra
  • Effektiva
  • Anpassade